Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

MAKUCH SOJOWY - EKSTRUDOWANY

Specyfikacja jakości

Białko surowe

42-43%

Tłuszcz surowy

7-8%

Włókno surowe

6-7%

 Produkt powstający podczas ekstruzji i tłoczenia ziarna soi, który przewyższa poekstrakcyjną śrutę sojową większa strawnością, przyswajalnością i wartością energetyczną. Ponadto oferowany makuch sojowy jest wolny od GMO.

Zalety stosowania:

- zwiększa przyrost i lepsze wykorzystanie paszy w żywieniu trzody - wyższa strawność jelitowa aminokwasów,

- większa smakowitość, na co bezpośrednio wpływa proces ekstruzji,

- poprawia zdrowotności brojlerów kurzych, indyczych w całym okresie tuczu,

- pełniejsze wykorzystanie genetycznego potencjału wzrostu trzody chlewnej, opasów i kurcząt,

- stabilizacja krzywej nieśności jaj,

- pomaga przyspieszyć regenerację zdrowia w stadach po przebytych chorobach i zabiegach profilaktycznych, w tym także szczepieniach.

Prowadzimy sprzedaż makuchu sojowego w formie mielonej , pakowanego w worki 40 kg.

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem